Gå tilbake   SnartMamma - Møteplassen > Klubber > Terminklubber > Termin i november og desember
Svar
 
Diskusjonsverktøy Visningsmodus
Gammel 16-09-2016, 14:10   #21
Lita
Hjelpeadmin
 
Lita sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2004
Meldinger: 10,738
Blogginnlegg: 3
Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

*oppdatert under*
__________________
Mamma til en hel flokk

Sist endret av Lita; 21-10-2016 kl 13:00.
Lita er logget av   Svar med sitat
Gammel 20-09-2016, 12:35   #22
shinobi
Supermedlem
 
shinobi sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2015
Meldinger: 1,370
shinobi er på vei til noe stort.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

Shinobi's viktige datoer:

Siste mens:
(Eggløsning: )
Foreløpig termin: 08.11.16

Dato: 20.09.2016
Uke: 33+0
Hos: (lege/gyn/jm?) Gyn
Vekt: 72,7 kg (+12,7)
BT: 125/80
Hb: kke målt
Urin: Litt utslag på leukocytter (ikke spesifisert)
Ødem:
Leie: Hodeleie
Hjerteslag: Tatt ctg i 40 min, to dropp i puls så de vil ha meg inn til ny ctg imorgen.
SF mål: UL for vekstestimering. 42-43cm lang, men bare 1850-1900g. Ny estimering om 3 uker.
Annet:
__________________
shinobi er logget av   Svar med sitat
Gammel 27-09-2016, 17:16   #23
Mynona
Supermedlem
 
Medlem siden: Oct 2015
Meldinger: 1,086
Mynona er på vei til noe stort.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

Mynona's viktige datoer:

Siste mens: 24.01.16
Eggløsning: 6-8. feb
OUL termin: 29. oktober
Neste kontroll: 03. okt. Jordmor og omvisning på fødeavd
Annet:

Dato: 18.08.16/30.08
Uke: 30/32
Hos: Jordmor/lege
Vekt: +4,7
BT: 120/78
Hb: ikke målt. (11,4 4. august)
Urin: negativ
Ødem:2
Leie:Seteleie
Hjerteslag:ikke notert, men ble målt.
SF mål: ikke målt. Fosteret målt til ca 1,8kg
Annet: Glukosebelastning tatt 23. august er innenfor normalen, men ligger i grenseland. Anbefalt å spise mer jevne måltider og bevege meg mer om mulig, samt ta det opp med endokrinolog 14. sept.

Dato: 13.09.2016
Uke: 33+6
Hos: Jordmor
Vekt: +4,3(litt nedgang)
BT: 115/78
Hb: ikke målt. (11,4 4. august)
Urin: negativ
Ødem:1
Leie:Hodeleie :Lykkelig: (sliter litt med å tro det er sant)
Hjerteslag:132
SF mål: ikke målt.
Annet:

Dato: 27.09.2016
Uke: 35+6
Hos: Jordmor og lege
Vekt: Glemte å veie meg på morgenen, kan se om jeg kan legge det inn i morgen. Men tror det er noe opp fra sist.
BT: 112/72
Hb: 11,8
Urin: negativ
Ødem:1
Leie:Hodeleie :Lykkelig:
Hjerteslag:140
SF mål: ikke målt. Men UL viser baby så vidt over gj. snitt streken. ca 2,7kg i dag.
Annet: Tatt prøver for antistoffer som de hadde glemt å legge inn med de resterende prøvene. Venter på svar. Langtidsblodsukker på 5,1
__________________
Mynona er logget av   Svar med sitat
Gammel 28-09-2016, 15:10   #24
Emi
Supermedlem
 
Emi sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2011
Meldinger: 988
Emi er på vei til noe stort.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

Emi's viktige datoer:

Siste mens: 15 mars
(Eggløsning: ) 31 mars
Foreløpig termin: 22 desember

Kontroll 1

Dato: 24 juni
Uke: 14+1
Hos: (lege/gyn/jm?) Lege
Vekt: 66
BT: 116/77
Hb: 11,2
Urin: b+
Ødem:
Leie:
Hjerteslag:
SF mål:
Annet:Ultralyd 11 mai, 7+6. Hjerteaktivitet. Hyperemensis.

Kontroll 2

Dato: 31/8
Uke: 24+2
Hos: (lege/gyn/jm?) Jm
Vekt: 73
BT: 124/80
Hb:
Urin: neg
Ødem: 0
Leie:
Hjerteslag:130
SF mål: 23 cm
Annet:


Kontroll 3

Dato: 28/9
Uke: 28+2
Hos: (lege/gyn/jm?) Jm
Vekt: 76,5
BT: 116/71
Hb:
Urin: sp. Prot.
Ødem: 0
Leie: hodeleie
Hjerteslag: 140
SF mål: 28 cm
Annet:
__________________
september 2003
mars 2006
desember 2016

...............................
Emi er logget av   Svar med sitat
Gammel 04-10-2016, 10:38   #25
Mynona
Supermedlem
 
Medlem siden: Oct 2015
Meldinger: 1,086
Mynona er på vei til noe stort.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

Mynona's viktige datoer:

Siste mens: 24.01.16
Eggløsning: 6-8. feb
OUL termin: 29. oktober
Neste kontroll: 11. okt. Jordmor
Annet:

Dato: 18.08.16/30.08
Uke: 30/32
Hos: Jordmor/lege
Vekt: +4,7
BT: 120/78
Hb: ikke målt. (11,4 4. august)
Urin: negativ
Ødem:2
Leie:Seteleie
Hjerteslag:ikke notert, men ble målt.
SF mål: ikke målt. Fosteret målt til ca 1,8kg
Annet: Glukosebelastning tatt 23. august er innenfor normalen, men ligger i grenseland. Anbefalt å spise mer jevne måltider og bevege meg mer om mulig, samt ta det opp med endokrinolog 14. sept.

Dato: 13.09.2016
Uke: 33+6
Hos: Jordmor
Vekt: +4,3(litt nedgang)
BT: 115/78
Hb: ikke målt. (11,4 4. august)
Urin: negativ
Ødem:1
Leie:Hodeleie :Lykkelig: (sliter litt med å tro det er sant)
Hjerteslag:132
SF mål: ikke målt.
Annet:

Dato: 27.09.2016
Uke: 35+6
Hos: Jordmor og lege
Vekt: Glemte å veie meg på morgenen, kan se om jeg kan legge det inn i morgen. Men tror det er noe opp fra sist.
BT: 112/72
Hb: 11,8
Urin: negativ
Ødem:1
Leie:Hodeleie :Lykkelig:
Hjerteslag:140
SF mål: ikke målt. Men UL viser baby så vidt over gj. snitt streken. ca 2,7kg i dag.
Annet: Tatt prøver for antistoffer som de hadde glemt å legge inn med de resterende prøvene. Venter på svar. Langtidsblodsukker på 5,1

Dato: 03.10.2016
Uke: 36+5
Hos: Jordmor
Vekt: +6,3 (totalt for hele svangerskapet)
BT: 125/87
Hb: -
Urin: negativ
Ødem:1-2
Leie:Hodeleie fortsatt
Hjerteslag:148
SF mål:-
Annet: Ikke påvist antistoff i prøvene som ble tatt forrige uke.
__________________
Mynona er logget av   Svar med sitat
Gammel 04-10-2016, 20:40   #26
shinobi
Supermedlem
 
shinobi sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2015
Meldinger: 1,370
shinobi er på vei til noe stort.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

Shinobi's viktige datoer:

Siste mens:
(Eggløsning: )
Foreløpig termin: 08.11.16

Dato: 04.10.2016
Uke: 35+0
Hos: (lege/gyn/jm?) Gyn
Vekt: 75,5kg (+15,5)
BT: 115/70
Hb: 12,0
Urin: Ok
Ødem: Jepp
Leie: Hodeleie
Hjerteslag: ctg ok
SF mål: UL for vekstestimering om 2 uker
Annet: Livmorhalsen myk Tatt swab for stafylokokker
__________________
shinobi er logget av   Svar med sitat
Gammel 05-10-2016, 09:43   #27
Happy87
Medlem
 
Medlem siden: Jul 2013
Meldinger: 225
Happy87 er på vei til noe stort.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

Happy87s viktige datoer:

Siste mens: 17.02.2016
Termin: 27.11.2016

Dato: 06.09.2016
Uke: 28 +4
Hos: jordmor
Vekt: + 5,6 kg fra start
BT: 120/80
Hb: 10,8
Urin: ok
Ødem: 0
Leie: Seteleie
Hjerteslag: 146
SF mål: 28cm
Annet:




Dato: 05.10.2016
Uke: 32 + 4
Hos: jordmor
Vekt: + 6,7 kg fra start
BT: 110/70
Hb: -
Urin: ok
Ødem: 0
Leie: Hodeleie
Hjerteslag: 148
SF mål: 32cm
Annet:
Jordmor mente at hodet nesten var festet, men kunne bevege litt på det.
__________________
Happy87 er logget av   Svar med sitat
Gammel 19-10-2016, 10:04   #28
shinobi
Supermedlem
 
shinobi sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2015
Meldinger: 1,370
shinobi er på vei til noe stort.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

Shinobi's viktige datoer:

Siste mens:
(Eggløsning: )
Foreløpig termin: 08.11.16

Dato: 18.10.16
Uke: 37+0
Hos: (lege/gyn/jm?) Gyn
Vekt: + 17,9kg
BT: 100/60
Hb: 10,9 (ned fra 12 siste 2 uker), begynt på jerntabletter igjen
Urin:
Ødem:
Leie: Hodeleie. Ikke festet.
Hjerteslag: Ctg 30 min, alt bra.
SF mål: Estimert vekt 3kg med UL. Mengde fostervann og morkake så bra ut.
Annet: Påvist GBS. Skal behandles med intravenøs antibiotika under fødsel. Tar nå melkesyretabletter og skal fortsette med dette i 1 uke.
__________________
shinobi er logget av   Svar med sitat
Gammel 21-10-2016, 12:59   #29
Lita
Hjelpeadmin
 
Lita sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2004
Meldinger: 10,738
Blogginnlegg: 3
Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.Lita har et ubeskrivelig bra rykte.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

Litas viktige datoer:

Siste mens: 16. Januar 2016
Eggløsning: 5. Februar
Foreløpig termin: 1 November (eggløsning), 25. Oktober (mens)
Korrigert termin etter ordinær ultralyd: 1. November

Litas kontroll nr.1:

Dato: 31. Mars 2016
Uke: 10 (El termin)
Hos: Lege
Vekt: +0
BT: 120/60
Hb: 14.3
Urin: + blod, + leukocytter (sendt til dyrkning, tilbake med negativt svar)
Ødem: -
Leie: -
Hjerteslag: -
SF mål: -
Annet: Levende foster sett 8. Mars, 16 mm lang, forenelig med 8+6 (menstermin).
31. Mars: Beibis 3.6 cm lang, 1.4 cm fra isse til isse hodemål, forenelig med uke 10+6 (menstermn, legen ønsker å bruke menstermin etter dette, jeg forholder meg til eggløsning).

Litas kontroll nr.2:

Dato: 14. April 2016
Uke: 11+6
Hos: Lege
Vekt: +1 kg ca
BT: 136/75
Hb: -
Urin: -
Ødem: -
Leie: -
Hjerteslag: 156
SF mål: -
Annet: Så baby på skjermen, ca. 5.5 cm fra hode til rumpe, og 2 cm fra isse til isse. Han bruker fortsatt menstermin, men jeg bruker 1. November som termin. Ble tatt blodprøve for blodtype, og ellers fylt ut helsekortet for gravide med svarene fra blodprøvene alt tatt Ny time i uke 16!

Litas kontroll nr.3:

Dato: 9. Juni 2016
Uke: 19
Hos: Jordmor
Vekt: -
BT: 125/58
Hb: -
Urin: -
Ødem: -
Leie: -
Hjerteslag: 140-150 slag/min
SF mål: -
Annet: Dette var første konsultasjon hos Jordmor. Ny time om 4 uker.


Litas kontroll nr.4:

Dato: 14. Juli 2016
Uke: 24
Hos: Jordmor
Vekt: -
BT: 113/64
Hb: -
Urin: -
Ødem: -
Leie: -
Hjerteslag: (klarte ikke finne, men kjente liv)
SF mål: 24 cm
Annet: Ny time om 4 uker


Litas kontroll nr.5:

Dato: 3. August 2016
Uke: 27+4
Hos: Føden
Vekt: + 6 kg
BT: 120/52
Hb: -
Urin: L+1
Ødem: -
Leie: Hodeleie
Hjerteslag: CTG helt fin
SF mål: 27 cm
Annet: Tok kontakt med føden pga. mindre liv. Baby har lagt seg med ryggen ut og armer og bein innover. Tatt full sjekk mtp. svangerskapsforgiftning, alt ok. Baby - 2 % på vekst.

Litas kontroll nr. 6:

Dato: 18. August 2016
Uke: 29
Hos: Jordmor
Vekt: -
BT: 103/58
Hb: -
Urin: -
Ødem: -
Leie: -
Hjerteslag: 120-150
SF mål: 31 cm
Annet: Ny time om 2 uker, jordmor ønsker å følge opp alles SF mål hver 2. uke etter uke 30.

Litas kontroll nr. 7:

Dato: 1. September 2016
Uke: 31+5
Hos: Jordmor
Vekt: -
BT: 115/58
Hb: -
Urin: -
Ødem: -
Leie: -
Hjerteslag: 120-160
SF mål: 32 cm
Annet: Ny time om to uker.

Litas kontroll nr. 8:

Dato: 15. September 2016
Uke: 33+5
Hos: Jordmor
Vekt: -
BT: 117/75
Hb: -
Urin: Blod
Ødem: -
Leie: HB?
Hjerteslag: 120-180
SF mål: 34 cm
Annet: Mor og barn hadde høy puls Roet seg hos barnet etterhvert når jeg fikk ligger litt. Men fin og variabel puls, som viser til sunn baby Magen vokser i sin kurve, som er stabilt OVER streken, helt nytt for min del, bruker å ligge på streken i svangerskapene mine. Usikker på hva det egentlig betyr hehe.. Har jo sett at babyen er normal i størrelse på ultralyd (uke 28), den lå dog i seteleie da, så det kan ha noe å si - men jordmor trodde det var hode nå, litt usikker. Fikk med sticks til å sjekke urinen litt ut i helga/neste uke, så tar jeg kontakt når hun er der neste Torsdag om det fortsatt er veldig mye utslag (hun mente det kom fra skjeden, så derfor ikke bekymret). Tok opp heftge kynnere med nedpress, og mye ligamentsmerter, uten at hun tenkte noe mer om det. Da er det nå nevnt Ny time om to uker.

Litas kontroll nr. 9:

Dato: 29. September 2016
Uke: 35+5
Hos: Jordmor
Vekt: -
BT: -
Hb: -
Urin: -
Ødem: -
Leie: HB
Hjerteslag: 114-170
SF mål: 37 cm
Annet:

Litas kontroll nr. 10:

Dato: 6. Oktober 2016
Uke: 36+5
Hos: Føden
Vekt: -
BT: 140/82
Hb: -
Urin: + Leukocytter + blod
Ødem: -
Leie: Usikker
Hjerteslag: (tok CTG)
SF mål: -
Annet: Fikk komme inn for sjekke grunnet lite liv, rolig baby, men tilfredsstillende CTG tilslutt. Tilbake dagen etter for ultralyd, alt ok.

Litas kontroll nr. 11:

Dato: 13. Oktober 2016
Uke: 37+5
Hos: Jordmor
Vekt: -
BT: 120/67
Hb: -
Urin: -
Ødem: -
Leie: HB
Hjerteslag: 120-140
SF mål: 37 cm
Annet: Etterspør hva timen på føden på termin innebærer, hun skal sjekke ut. Samt innhente partogram fra siste fødsel.

Litas kontroll nr. 12:

Dato: 20. Oktober 2016
Uke: 38+5
Hos: Jordmor
Vekt: - (veid på min egen + 9.8 kg)
BT: 118/64
Hb: -
Urin: + blod
Ødem: -
Leie: HF
Hjerteslag: 120-150
SF mål: 38 cm (39 om hun strakk ordentlig ut).
Annet: Får svar at timen på føden er hos jordmor, innvendig sjekke + CTG, planlegge videre forløp. Får partogram fra forrige fødsel.
__________________
Mamma til en hel flokk
Lita er logget av   Svar med sitat
Gammel 01-11-2016, 12:34   #30
shinobi
Supermedlem
 
shinobi sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2015
Meldinger: 1,370
shinobi er på vei til noe stort.
Sv: Nov.-/Des. kontrolltråd

Shinobi's viktige datoer:

Siste mens:
(Eggløsning: )
Foreløpig termin: 08.11.16

Dato: 01.11.2016
Uke: 39+0
Hos: (lege/gyn/jm?) Gyn
Vekt: 77,8kg (+17,8kg)
BT: 145/90, litt høyt så må inn igjen imorgen og måle på nytt
Hb: 11,6
Urin: Ok
Ødem: Vann i kroppen, men ikke kommentert
Leie: Hodeleie, ikke festet. Godt nede i bekken. Siden hun er liten mente legen hun hadde god plass og derfor ikke var festet
Hjerteslag: Tatt ctg i 30min, ok
SF mål:
Annet: Fortsatt litt "rest av" candida så ny kur . 1-2cm åpning
__________________
shinobi er logget av   Svar med sitat
Svar


Aktive lesere akkurat nå: 1 (0 medlemmer og 1 gjester)
 
Diskusjonsverktøy
Visningsmodus

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye diskusjoner
Du kan ikke svare på meldinger/diskusjoner
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke redigere meldingene dine

BB-kode er
Smilier er
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Forumnavigering


Alle tider vises som GMT +2. Klokka er nå 16:24.




Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Alt innhold ©2000-2013 SnartMamma.com